Berny Dohrmann a fondat CEO Space International acummai bine de 25 de ani. Dl. Dohrmann si-a imbratisat viziunea pentru colaborare antreprenoriala, oferind liderilor in afaceri uneltele si educatia de care aveau nevoie pentru a reusi.

Prin valori de parteneriat si cooperare, CEO Space a lucrat ca sa hraneasca o noua generatie de lideri in afaceri din toata lumea. Dl. Dohrmann isi foloseste vasta sa cunostiinta pentru a-i ajuta pe CEO-ii din ziua de azi, sa devina lider educati, priceputi, cu standarde mai inalte de integrare globala.

In timp ce CEO Space continua sa creasca intr-o forta pentru inovare economica viitoare, Dl. Dohrmann incurajeaza orice persoana care are incredere in ideile si capacitatea de a se dezvolta in mod constructiv, sa descopere modul in care CEO Space-ul le poate oferi instrumentele de care au nevoie pentru a satisface pe deplin potentialul lor. Dl. Dohrmann este gazda la un show de radio, producator de film, invitate frecvent la televiziunea nationala si la radio si autor de carte.

Fiind la a cincea generatie in San Francisco, Berny a crescut cand cladirea Macy din Piata Union era cladirea Dohrmann ce domina piata in anii 1970.
Familia Dohrmann a condus hotelul Dohrmann Hotel Supply, cea mai mare firma la nivel global de echipare a statiunilor, acum detinuta de Holiday Inn. De asemenea, familia a detinut lantul de magazine Emporium din anii 1800, ca fiind unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din istoria pietei de pe Coasta de Vest.

Tatal lui Berny, Alan Dohrmann, a fost trainer corporatist care a fost cautat de notabili precum Napoleon Hill, Earl Nightingale, Walt Disney, Warner Earnhardt, John Hanley, Thomas Willhite, Bucky Fuller, Dr. Edward Deming si Jack Kennedy. Berny a crescut cu mentori minunati, cum sunt crescuti unul din noua copii in Marin County California.

Dl. Dohrmann a fost instruit de omul care a fost pioner in fonduri pentru tancuri petroliere in 1960 si 1970, George Witter, al lui Dean Witter, pe vremea cand firma de brokerat era o firma detinuta de o familie din San Francisco; si de Peter Uwberroth, fost comisar a Ligii Majore de Baseball, si in prezent presedinte al Grupului Contrarian Inc.

In primii sai douazeci de ani, Dl. Dohrmann a fost presedinte al unei institutii publice radicand in sus firme de investitii la nivel mondial, supraveghind mii de profesionisti autorizati ce operau in paisprezece tari.
Berny si-a vandut firma pentru a avea grija de tataul sau grav bolnav, iar mai tarziu a terminat cercetarea despre creier, pe care el si Berny o incepusera,creand astfel un produs cunoscut sub numele de Super Teaching.
Super Teaching este prezentat de cinci ori pe an, in timpul conferintelor CEO Space de crestere a afacerilor.

Dl. Dohrmann locuieste impreuna cu sotia sa, September, si doi copii in zona Tampa Bay din Florida.

Daca esti interesat in ce iti poate oferi CEO Space, contacteaza-ne azi!

Urmareste-l pe Berny Dohrmann vorbind despre trecutul lui si ce a invatat din acesta: