BERNY DOHRMANN – Chairman of CEO Space

Berny Dohrmann este  autor, public speaker, trainer corporativ si creator al sistemului de invatamant “Super Teaching”. El a initiat de asemenea, unul dintre cele mai avansate programe de training pentru tinerii din toata lumea, gazduit gratuit de doua ori pe an de catre forumul CEO Space, si unde participa cei mai faimosi traineri din lume, alaturi de autorii “Chicken Soup for the Soul”, Jack Canfield si Mark Victor Hansen. Condus de o dorinta dezinteresata de a crea o lume in cooperare, Dohrmann a facut o cariera si o traditie continuand munca tatalui sau, Alan Dohrmann, instructorul si mentorul lui Walt Disney, Buckminster Fuller, John F. Kennedy, Earl Nightingale si Napoleon Hill. Este decis sa ofere sprijin  tuturor visatorilor pentru ca acestia sa-si atinga telurile, si, asa cum spune si sloganul CEO Space, nu se va lasa pana nu va avea toata lumea de castigat.

BOB PROCTOR

Considerat a fi unul dintre cei mai de seama mentori si profesori ai Legii Atractiei, Bob Proctor se ocupa de peste 40 de ani cu dezlantuirea adevaratului potential al mintilor oamenilor din toata lumea. Fondator al ’’Life Success Productions’’,  Proctor este autorul cartii de mare tiraj “You were born rich” (Te-ai nascut bogat) si este sustinut de Earl Nightingale, profesorul necontestat in ceea ce priveste îmbunatatirea modului de viata prin schimbarea modului de a gandi. Este unul dintre expertii lumii in ceea ce priveste coaching-ul personal, instruirea oamenilor in a iesi din propria zona de confort pentru a se putea descoperi si exprima, obtinand astfel accesul la un succes de neimaginat. De asemenea, Bob Proctor este unul dintre principalii protagonisti ai filmului “The Secret” (Secretul), unul dintre cele mai cunoscute documentare despre Legea Atractiei si manifestarea intentiilor noastre, care a schimbat viata a milioane de oameni din intreaga lume.

LISA NICHOLS

Lisa Nichols este unul dintre cei mai bine vanduti autori, un foarte cunoscut public speaker si un profesor carismatic. Participarea ei in documentarul de auto-dezvoltare personala “The Secret” (Secretul), i-a marit popularitatea peste tot in lume. Lisa a aparut in emisiunile americane “Oprah Winfrey Show,” “Extra,” “Larry King Live” si la NBC la show-ul de decernare a premiilor Emmy, “Starting Over”. In plus, Lisa e fondator al “Motivating the Masses” si CEO al “Motivating the Teen Spirit”. A sustinut workshop-uri in fata a peste 210.000 tineri si a peste 1 milion de adulti. Noua sa carte, “No Matter What!” este pe locul 6 in topul New York Times pentru cele mai bine vandute carti. Lisei i-au fost acordate mai multe premii, printre care Humanitarian Award din Africa de Sud, premiul “the Ambassador of Good Will”, premiul “Emotional Literacy”, premiul “Heart of Learning” din partea fundatiei Legoland. Primarul din Henderson, Nevada a proclamat ziua de 20 noiembrie ca “Motivating the Teen Spirit Day”. Recent, primarul din Houston, Texas a proclamat ziua de 9 Mai ca ziua Lisa Nichols pentru activitatea ei filantropica.

LES BROWN

Les Brown – Vorbitor motivational, coach si autor.
In 1989, Les Brown a primit cea mai inalta distinctie din partea Asociatiei Nationale a Speaker-ilor: premiul de excelenta “The Council of Peers”.
In 1990, Les Brown a inregistrat prima sa serie de prezentari la radio. In 1991, programul „You Deserve” creat de Les Brown, a fost premiat cu “Chicago-area Emmy” si a devenit unul dintre cele mai importante programe de strangere de fonduri de acest gen in cadrul statiilor de difuzare publica din toata tara.
In 1992, a fost ales ca unul dintre cei mai importanti 5 speak-eri ai anului, de catre membrii Toastmasters International.
A fost onorat la Adunarea Internationala a Asociatiei Nationale a Speaker-ilor, cu cel mai prestigios premiu de excelenta al organizatiei in domeniul comunicarii si leadership-ului:”The Golden Gavel”.
Les Brown s-a ridicat de la un simplu DJ al emisiunilor de dimineata la manager de difuzare; de la activist al comunitatii la lider al acesteia; de la comentator politic la legiuitor al statului Ohio;si de la maestru de ceremonii in cluburi la principal orator in fata unor audiente uriase, ajungand pana la 80.000 de ascultatori, printre care si companii facand parte din Fortune 500 sau alte organizatii din toata lumea.Les Brown este si autorul cartilor”Live Your Dreams” (Traieste-ti visul)si”It’s Not Over Until You Win” (Nu s-a terminat pana cand nu ai castigat) si fosta gazda a emisiunii “The Les Brown Show”, talk show national zilnic, concentrat pe solutii si NU pe probleme

VINCE MOLINA

Vince Molina – The Business Contractor of Business

T. HARV EKER

T. Harv Eker a devenit milionar, pornind de la zero, in numai 21 de ani! Creeaza un brand unic, imbinand ”inteligenta practica si sufletul”. T. Harv Eker este fondatorul si presedintele Peak Potentials Training, companie de dezvoltare personala din America de Nord.
Eker este autorul bestseller-elor “Secrets of the Millionaire Mind “ si “SpeedWealth”. A dezvoltat cateva dintre cele mai apreciate cursuri: “The Millionaire Mind Intensive”, “Life Directions”, “Wizard Training” si “Train the Trainer”. Este, de asemenea, producatorul si trainer in cadrul “Enlightened Warrior Training”.

JACK CANFIELD

Jack Canfield – Autor inspirational si coach
Este cunoscut pentru cartile „Chicken Soup for the Soul” (Supa de Pui pentru Suflet) , „The Success Principles” (Principiile Succesului), ca speaker motivational si pentru programele audio pe care le-a creat. Seria cartilor “Chicken Soup for the Soul” s-a vandut in peste 100 million de exemplare. Este unul dintre protagonistii cartii si filmului „The Secret” (Secretul).

MARK VICTOR HANSEN

Mark Victor Hansen – Ambasadorul American al Oportunitatilor
A devenit un simbol al culturii in 1990 cand, impreuna cu partenerul sau, Jack Canfield, au creat in ceea ce revista Time a numit, “fenomenul mediatic al decadei” – cartea “Chicken Soup for the Soul”.
Alte carti: The “One Minute Millionaire”, “Cracking the Millionaire Code” , “How to Make the Rest of Your Life the Best of Your Life”, “The Aladdin Factor” (Factorul Aladdin), “Dare to Win” (Indrazneste sa castigi)si “The Power of Focus” (Puterea concentrarii), cele mai recente fiind: “Richest Kids in America”si“You Have a Book in You”.

Este si coautor pentru“Cash in a Flash” impreuna cu Robert G. Allen. De asemenea a dezvoltat numeroase programe video si audio in domeniul “gandirii marete”, pentru obtinerea realizarilor in vanzari, si in domeniul dezvoltarii personale si profesionale.
Muncind neobosit pentru organizatii ca “Habitat for Humanity”, “American Red Cross”, “March of Dimes” si “Childhelp USA” si creand propria sa fundatie dedicata literaturii, vrea sa eradicheze saracia. A fost mandru sa primeasca premiul “Visional Philanthropist” prentru tineri din partea Covenant House of California in 2004.

ERIC LOFHOLM

Eric Lofholm este un trainer de succes in domeniul vanzarilor – “Master Sales Trainer”, care a antrenat zeci de mii de profesionionisti in vanzari din intreaga tara. Este Presedinte si CEO al Eric Lofholm International Inc, o organizatie infiintata cu scopul de a veni in intampinarea nevoilor profesionistilor in vanzari din toata lumea. Printre clientii sai: Microsoft, Lexus, Ford Motor Company, Honda, World Financial Group, Toyota Prudential, Sega, RE/MAX, Toastmasters Century 21, Chrysler, Sheraton, Phillips, The U.S. Army, Coldwell Banker, Hilton etc.

SHORE SLOCUM

Din 1990, Shore ofera servicii de consultanta companiilor de toate marimile si din toate domeniile. El a initiat “Speaker`s Bootcamp”, un concept unic de training pentru liderii companiilor, ce are scopul de a-i ajuta pe acestia sa-si gaseasca o opinie autentica si sa-si construiasca mesaje puternice de motivare a echipelor aflate in subordinea lor. In acelasi timp, experienta sa ofera companiilor posibilitatea de a-si promova prin team-building succesele de grup sau pe cele personale.

ERIN SAXTON

Presedinte al “The Idea Network”, Erin Saxton a infiintat firma ca un raspuns la nevoile industriei mass-media, de a exista o noua agentie capabila de a atrage atentia. Producator TV nominalizat de 4 ori la Premiile Emmy, Erin Saxton a lucrat in cadrul unor emisiuni precum “The View”, “The Rosie O’Donnell Show”, “Barbara Walters Specials” si “Good Morning America”. Aceasta vasta experienta i-a conferit un statut care ii permite sa identifice conceptele cele mai apreciate de producatorii TV si radio. Stie cel mai bine cum sa promoveze o carte, o persoana sau un produs si utilizeaza aptitudinile ei profesionale pentru a genera un interes puternic in mass-media pentru mesajele clientilor ei.

JACQUES TOMBAZIAN

Jacques Tombazian este presedinte si co-fondator al Fundatiei Global Healing. Ofera meditatii la Peace University, la Agentia pentru Protectia Mediului, la Columbia University si in multe alte locuri. Este de asemenea presedinte si fondator al Institutului Jacques Tombazian pentru Medicina Energetica si Studii de Constiinta. In ultimii 20 de ani, a facilitat mii de interventii care au schimbat vietile oamenilor prin practicarea invataturilor sale remarcabile. Tombazian este autor al cartii “Mystic Alchemy – Path to Enlightment”, a 35 de meditatii audio si a multor caiete de lucru.

HUGH M. BALLOU

Cum poate un dirijor de orchestra si coruri sa predea despre leadership? Hugh Ballou invata liderii din lumea intreaga cum sa construiasca echipe eficiente care aduc succes in companii indiferent de marimea acestora. Capacitatea unica a lui Ballou de a inspira si motiva cele mai dificile auditorii l-a facut sa devina expert in domeniul Leadershipului Transformational. Liderii transformationali construiesc echipe motivate si extrem de eficiente in stabilirea si punerea in aplicare a obiectivelor puternice.

LIANA CHAOULI

Liana Chaouli este designer vestimentar, terapeut de imagine, director executiv al “Image Therapists Inc.”, speaker recunoscut international. Ultimii 20 de ani si i-a petrecut consiliind directori de companii si celebritati in privinta stilului personal si a imaginii lor. Image Therapy este rezultatul a doua decenii de cunostinte si experienta acumulata. Rafinat si sistematizat, Image Therapy este proiectat sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru o tinuta confortabila la nivelul cel mai atractiv…va ofera o educatie!

JILL LUBLIN

Jill Lublin este considerata Dale Carnegie al zilelor noastre. Un speaker international de succes, Jill Lublin preda despre publicitate, marketing si tehnici de influenta. Este autorul bestseller-lor “Get noticed..Get Referrals: Build your client base and your business by making a name of yourself”, “Guerrilla Publicity” si fondator al Good News Media Inc. A aparut in numeroase articole in New York Times, Women’s Day, Entrepreneur Magazine si multe altele.