CEO Space este un club privat de antreprenori din toata lumea care desfasoara cinci intalniri speciale in fiecare an si face trecerea de la capitalism competitiv la unul cooperativ. Scopul este ca TU sa iti implinesti cele mai indraznete obiective antreprenoriale. Detinem toate cheile succesului si ti  le punem la dispozitie.

CEO Space nu e un simplu MBA, ci o imbinare de succes intre o scoala, un targ international si o retea de posibili clienti pentru tine. Misiunea este sa iti reduci costurile si timpul in care atingi obiectivele profesionale.

In calitate membru CEO Space iti cumperi cu o investitie minima dreptul pe viata de a participa la cursuri, intalniri si de a avea acces nelimitat la o retea de specialisti in toate domeniile, la noi clienti si la cele mai noi oportunitati de afaceri.

CEO Space are o vechime de 20 de ani si iti ofera beneficii care includ o productivitate mai mare sau solutionarea problemelor de management, etica, politica interna, sisteme de recompensare a angajatilor, branding, pozitionarea produselor, marketing, fiscalitate, dezvoltarea niselor si alte provocari ale CEOs.

Logo-ul “invat, detin si dau inapoi” indica viitorul tau traseu, iar programul de mentorat “De la CEO la CEO” te va ajuta sa construiesti rapid colaborari puternice. Iti vei imbunati calitatile de conducere a afacerii, vei gasi finantatori si vei accelera procesul de achizitie a resurselor dintr-o mare varietate de domenii.

CEO Space Romania este filiala a CEO SPACE din SUA, cu sediul in Bucuresti, urmand ca in viitor sa fie deschise cluburi in toate marile orase din tara.

Seminar Arad 28 martieSeminar Bucuresti 1 aprilie

Mesaj de la Berny Dohrmann, Chairman CEO Space:

“CEO Space este cel mai bun program pentru toti cei interesati de domeniul afacerilor. Experienta pe care o vei dobandi dupa primele zile la CEO Space depaseste toate informatiile pentru care ai putea plati sute de mii de dolari si iti garantez ca este cea mai buna alegere pentru a te dezvolta.

Avantajul CEO Space este viteza, iar in calitate de membru diversifici in loc sa concentrezi. Aici iti vei modela afacerea de cinci ori pe an, vei rezolva toate probleme,  vei gasi mereu investitori si vei intra pe piete noi mai usor si cu mai mult profit.

CEO Space este cel mai bun loc pentru tine, unde satisfactia ta este garantata, unde noi nu ne oprim pana cand tu nu ai succesul pe care ti-l doreşti!”

Mesaj de la Gabriel Vasile, Presedintele CEO Space Romania:

“Cand am mers pentru prima data la CEO Space, am avut senzatia ca am pasit in alta lume, in alt univers. Am fost primit cu entuziasm, incurajari, si multa energie pozitiva.

Am cunoscut foarte multi oameni de afaceri din toate colturile lumii. Am invatat cum sa imi extind propria afacere, am gasit sprijinul, finantarea, si oamenii care sa ma indrume sa imi realizez visul.

Acum, aduc CEO Space in Romania si pentru TINE, pentru ca si tu sa beneficiezi de toate oportunitatile pe care acesta le ofera. Chiar daca ai sau nu, un plan de afaceri, sau un produs de vandut, vino sa gasesti idei noi, sa primesti sfaturi bune de afaceri, si sa cunosti oameni dispusi sa te sprijine si sa te invete tot ce ai nevoie.

Vino la CEO Space daca vrei sa iti schimbi lumea!”